De werkwijze van Bespoke in 3 stappen

De Start

Een nieuwe website of je bestaande website vernieuwen? Bij Bespoke Media hebben wij geschikte pakketten voor de beginner, de expert en alles daar tussenin. Samen gaan we kijken wat je nu hebt staan en waar je naar toe wilt. Vertel ons je wensen en wij zorgen ervoor dat het technisch haalbaar is. 

 

We gaan samen met jou aan de slag met de inhoud van de website. Jij weet als ondernemer het beste wat jij wilt vertellen en wij weten hoe je dat het beste op een goede website zet.

Bij ons zit je nergens aan vast totdat je de opdracht echt bevestigt aan ons. Dan heb je al met ons kennis gemaakt, en heb je van ons een aantal templates, of een digitale ontwerpschets ontvangen. Ga je daarmee akkoord? Dan gaan we echt aan de gang!

Draagkracht Leiden - website gemaakt door bespoke media

Het ontwerp

De meeste bezoekers zullen je website op een mobiel apparaat bekijken. Wij ontwerpen deze mobiele website los van de desktopversie. Zo krijg je een website speciaal gemaakt voor een smartphone die werkt zoals een app. 

 

Geen gepriegel meer op een iPhone en klanten die wegklikken omdat de site niet werkt. Elk onderdeel van de website wordt opnieuw geschaald hoe die het beste uit komt op het kleinere scherm.

Wij zijn ook ondernemer en snappen dat je een product te verkopen hebt. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed online gevonden wordt met Google diensten en social media.

Oplevering

Een website is nooit af en wij stimuleren je om altijd te blijven werken aan je website. Dit wordt door veel ondernemers gezien als een enorm gedoe: Inlogcodes, allerlei widgets die niet mee werken en verspringende content. Kortom: Ruzie met de dingen.

Wij werken met het makkelijk toegankelijke platform van Wix. Hier bewerk je een website net zo makkelijk als een Word document en wij geven je standaard een training hoe je dit zelf slim doet. Tekst, kleuren en nieuwe foto's, dit kan je allemaal zelf!

Toch meer hulp nodig? Schakel Bespoke Media in voor een vast tarief van €65 per uur. Wij zijn Wix Partner en helpen je snel verder, wat het probleem ook is.

Is jouw website toe aan een update?

Neem dan contact met ons op!

Mobiele website the rong agency