top of page

De werkwijze van Bespoke in 3 stappen

De Start

Een nieuwe website of je bestaande website vernieuwen? Samen kijken we wat je nu hebt staan en waar je naar toe wilt. Vertel ons je wensen en wij zorgen ervoor dat het technisch haalbaar is.

 

We vragen je kort je verhaal aan ons te vertellen. Wat heb je al dat wij kunnen gebruiken voor een online schets? Wij laten graag eerst zien wat we kunnen zodat je in de beginfase nog nergens aan vast zit.

 

Via een interne link kijken we altijd samen naar het ontwerp. Vaak is dat al een goede start en krijg je met wat tekst en beeld een goed idee wat het kan worden als het af is. Blij met wat je ziet? Dan gaan we echt aan de gang!

Wat we graag ontvangen
Website door Bespoke Media

Het ontwerp

De meeste bezoekers zullen je website op een mobiel apparaat bekijken. Wij ontwerpen deze mobiele website los van de desktopversie. Zo krijg je een website speciaal gemaakt voor een smartphone die werkt zoals een app. 

 

Geen gepriegel meer op een iPhone en klanten die wegklikken omdat de site niet werkt. Elk onderdeel van de website wordt opnieuw geschaald hoe die het beste uit komt op het kleinere scherm.

Wij zijn ook ondernemer en snappen dat je een product te verkopen hebt. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed online gevonden wordt met Google diensten en social media.

Oplevering

Een website is nooit af en wij stimuleren je om altijd te blijven werken aan je website. Dit is voor veel ondernemers met Wordpress een enorm gedoe: Vergeten inlogcodes, allerlei widgets die niet mee werken en verspringende content. Kortom: Ruzie met de dingen.

Wij werken met het makkelijk toegankelijke platform van Wix. Op dit zelfdoeplatform bewerk je een website net zo makkelijk als een Powerpoint en wij geven je standaard een training hoe je dit zelf slim doet. Tekst, kleuren en nieuwe foto's, dit kan je allemaal zelf!

Toch meer hulp nodig? Schakel Bespoke Media in voor een vast tarief van €65 per uur. Of kies voor permanente support met het Bespoke Servicepakket voor €35 per maand.

Yara Dragt

Is jouw website toe aan een update?

Neem dan contact met ons op!

Draagkracht Leiden - website gemaakt door bespoke media
Mobiel geoptimaliseerde website - Bespoke Media
bottom of page