Maak het compleet

Fotografie

Op een modern ontworpen website staan geen lange lappen tekst meer. Bezoekers kopen op emotie, niet op product. Laat ons daarom professionele foto's maken voor je website, die je ook kunt gebruiken op social media. 

Video

Een goede video over jou en  je onderneming is een perfecte introductie voor op je website. Door een korte bedrijfsvideo vertel jij klanten zelf wie je bent en over je aanpak. Kies voor een complete bedrijfsvideo of een kortere video van jezelf voor op je site en social media.

Social Media

Match je social media met de huisstijl van je website. Met een set templates geef je posts net dat stukje verzorgdheid mee dat bij je onderneming past. Dit geeft volgers en bezoekers een goed gevoel over jou en je onderneming. Zelf aanpasbaar en voor jaren te gebruiken, ook als je stijl wisselt.

Fotografie

Zakelijk portret

Een zakelijke portret fotoshoot is de perfecte manier om je gezicht te laten zien. De shoot wordt volledig afgestemd op jouw wensen. We kijken waar de foto's precies voor worden gebruikt, wat de doelgroep is en wat je wilt uitstralen. In combinatie met een website kijken we ook naar de kleuren en het ontwerp van de website.

De prijs is inclusief:

1,5 uur fotoshoot,  online galerij waarmee jezelf je favoriete foto's kan uitkiezen voor nabewerking van een set van minimaal 15 foto's.

Prijs:

€159

Zakelijke beeldbank

Je krijgt een hele beeldbank aan foto's die je op je zowel op de website als op social media kunt plaatsen. Samen gaan we kijken hoe jij jezelf neer wilt zetten met jou bedrijf en welke foto's er nodig zijn. We maken zowel portret- als sfeerfoto's. Als je geen vaste werkplek hebt dan zoeken we een andere geschikte locatie.

De prijs is inclusief:

Een 3 uur durende fotoshoot op locatie, een online galarij waar jij je eigen foto's kan uitkiezen voor de nabewerking van een set van minimaal 30 foto's.

Prijs:

€395

 

Video

Bedrijfspromotie

Wat kun je verwachten?

Breng je onderneming op een unieke manier onder de aandacht met een video. Houd je klanten of volgers up to date van nieuwe projecten of gebruik de video als introductie voor je onderneming op je website.

Afhankelijk van jouw wensen maken we een korte video van maximaal een minuut, afgemonteerd met muziek, ondertiteling en voice over.

Prijs:

€450

Complete bedrijfsvideo

Wat kun je verwachten?

Door een langere video met sfeerbeelden en interviews geef je een unieke kijk in je onderneming. Laat je kantoor zien, je team aan het woord en vertel je verhaal van jouw onderneming op complete bedrijfsvideo.

 

De video wordt opgenomen en gemonteerd door een professional. De bedrijfsvideo van minimaal 3 minuten is op te splitsen in kortere fragmenten voor social media.

Vanaf:

€1250

 

Social Media

Set van 8 templates

Match je social media berichten met de nieuwe huisstijl van je website. Je krijgt 8 templates die passen bij de stijl en kleuren van jouw website. Deze templates kun je zelf aanpassen in Canva.

Wat je kunt verwachten:

- 8 social media templates naar keuze.

- Kant en klare templates in jouw huisstijl.

- Je kunt de templates zelf online aanpassen

Prijs:

€99

Compleet social media pakket

Wil je dat jouw social media aansluit op je nieuwe website en wil je niet meer hoeven nadenken over hoe je je posts moet vormgeven? Kies dan voor ons volledige social media pakket.

Wat kun je verwachten?

- Adviesgesprek over de vormgeving van je social media.

- 12 social media templates naar keuze

- 3 Instagram story templates.

- Pagina headers voor LinkedIn en Facebook

- Kant en klare templates in jouw huisstijl.

- Een Linktree-pagina op jouw website

- Instagram highlights icoontjes

- Je kunt de templates zelf online aanpassen.

Prijs:

€249

 

Bespoke Media

8022 CK, Zwolle

Kvk: 74110470

Btw: NL859776128B01

  • Instagram Bespoke Media
  • LinkedIn

Algemene Voorwaarden & Privacy | Al onze prijzen zijn exclusief btw

Wij zijn Wix Partner!

Onze Google reviews!