top of page

Maak het compleet

Camera

Fotografie

Op een modern ontworpen website staan geen lange lappen tekst meer. Bezoekers kopen op emotie, niet op product. Laat ons daarom professionele foto's maken voor je website, die je ook kunt gebruiken op social media.

Broadcast Video Camera

Een video over jou en je onderneming is een perfecte introductie voor op je website. Met een bedrijfsvideo vertel jij klanten wie je bent en over je aanpak. Kies voor een bedrijfsvideo of een kortere video van jezelf.

Travel Apps

Social Media

Match je social media met de huisstijl van je website. Met een set templates geef je posts net dat stukje verzorgdheid mee. Alle templates zijn zelf aanpasbaar en voor jaren te gebruiken, ook als je huisstijl wisselt of per seizoen!

Fotografie

Website & Socials

Je wilt jezelf meer laten zien online en jouw social mediakanalen een flinke boost geven. Je hebt niet genoeg aan alleen portretfoto's van je gezicht, je wilt ook mooie sfeerbeelden om de lege ruimte te vullen. Dan is het 'website en socials pakket' perfect voor jou! 

De prijs is inclusief:

1,5- 2 uur durende fotoshoot, 25 bewerkte foto's in zowel kleur als zwart-wit, een online galerij waarmee jezelf je favoriete foto's kunt kiezen. Extra foto's zijn bij te bestellen vanaf €5,-.

De prijs is exclusief:

Reiskosten & BTW

Prijs:
€349

Zakelijke beeldbank

Je krijgt een hele beeldbank aan foto's die je op je zowel op de website als op social media kunt plaatsen. Samen gaan we kijken hoe jij jezelf neer wilt zetten met jou bedrijf en welke foto's er nodig zijn. We maken zowel portret- als sfeerfoto's. Als je geen vaste werkplek hebt dan zoeken we een andere geschikte locatie.

De prijs is inclusief:

Een 3 uur durende fotoshoot op locatie, een online galarij waar jij je eigen foto's kan uitkiezen voor de nabewerking van een set van 50 foto's.

De prijs is exclusief:

Reiskosten & BTW

Prijs:
€549

Fotografie

Video

Bedrijfspromotie

Wat kun je verwachten?

Breng je onderneming op een unieke manier onder de aandacht met een video. Houd je klanten of volgers up to date van nieuwe projecten of gebruik de video als introductie voor je onderneming op je website.

Afhankelijk van jouw wensen maken we een korte video van maximaal een minuut, afgemonteerd met muziek, ondertiteling en voice over.

Prijs:

€450

Complete bedrijfsvideo

Wat kun je verwachten?

Door een langere video met sfeerbeelden en interviews geef je een unieke kijk in je onderneming. Laat je kantoor zien, je team aan het woord en vertel je verhaal van jouw onderneming op complete bedrijfsvideo.

 

De video wordt opgenomen en gemonteerd door een professional. De bedrijfsvideo van minimaal 3 minuten is op te splitsen in kortere fragmenten voor social media.

Vanaf:

€1250

Video

Social Media

Set van 8 templates

Match je social media berichten met de nieuwe huisstijl van je website. Je krijgt 8 templates die passen bij de stijl en kleuren van jouw website. Deze templates kun je zelf aanpassen in Canva.

Wat je kunt verwachten:

- 8 social media templates naar keuze.

- Kant en klare templates in jouw huisstijl.

- Je kunt de templates zelf online aanpassen

Prijs:

€99

Compleet social media pakket

Wil je dat jouw social media aansluit op je nieuwe website en wil je niet meer hoeven nadenken over hoe je je posts moet vormgeven? Kies dan voor ons volledige social media pakket.

Wat kun je verwachten?

- Adviesgesprek over de vormgeving van je social media.

- 12 social media templates naar keuze

- 3 Instagram story templates.

- Pagina headers voor LinkedIn en Facebook

- Kant en klare templates in jouw huisstijl.

- Een Linktree-pagina op jouw website

- Instagram highlights icoontjes

- Je kunt de templates zelf online aanpassen.

Prijs:

€249

Social Media
bottom of page