top of page

Websites & Prijzen

Website laten maken zwolle

TEMPLATE

Je bent (beginnende) ondernemer en je hebt misschien zelf al een site proberen te maken. Eerder al in Wix of zit je al dagen ruzie te maken met Wordpress? Je wilt graag zelf met je site bezig te gaan maar je hebt een goede kickstart nodig waar je op door kunt. Je wilt snel online en de site hoeft niet al te groot te worden. Kies dan voor Bespoke Template.

yara en robert bespoke media

meest gekozen

DESIGN

Je begint een nieuw bedrijf of je bestaande site is echt niet meer van deze tijd. Je wilt een nieuwe, moderne en volledig op maat ontworpen website met eigen huisstijl en alle functies. Een zakelijke mailbox, formulieren, analytics, volledig SEO geoptimaliseerd ect. Zelf te onderhouden of gebruik het Bespoke Servicepakket.

Website goudplek gouda

PLUS

Je hebt wensen die verder gaan dan alleen een website. Denk dan aan een webshop met (internationale) betalingen via iDeal, Apple Pay of Creditcards. Of moet je website in meerdere talen beschikbaar zijn? Wij denken graag creatief mee, linken eventueel naar 3e partijen en regelen het volledige plaatje van site tot backoffice.

Bespoke Template

Snel online met een gepersonaliseerd template

Alles begint met een leuk gesprek. Wij willen jou en je onderneming even leren kennen. Wat voor soort site vind je mooi? Wat zijn bijvoorbeeld de kleuren die je wilt gebruiken en heb je al een mooi lettertype? Op basis van jouw wensen, kiezen wij 5 templates van Wix zelf die hierop aansluiten. Jij kunt het template die je het meeste aanspreekt kiezen als startpunt voor ons.

 

Wij verwerken vervolgens jouw huisstijl, kleuren, teksten en foto’s en stellen alles zo in dat je website meteen live kan. Het enige wat jij hoeft te doen is de informatie up-to-date houden in het makkelijk te begrijpen Wix systeem. Een Bespoke Template website kunnen wij soms al online hebben staan in een paar dagen.

 

Mocht je grote wijzigingen door willen voeren waar je zelf niet uit komt? Geen probleem, Bespoke Media is altijd dichtbij. Stuur ons een appje of mailtje en voor een uurtarief van € 75,- voeren wij de wijzigingen door. Wij kennen je site toch al!

Prijs:
€ 795

Template

Bespoke Design

design

Standaard pakket voor een volledige website

Voor ons is het heel belangrijk om jou en je onderneming te leren kennen. Hoe beter wij weten wat je verwachtingen en doelen zijn van de site hoe beter wij het ontwerp kunnen maken. Wie zijn of worden je bezoekers, waar richt jij je op en wat wil je dat bezoekers doen op je site? Als ondernemers snappen we dat je wat te verkopen hebt en denken graag mee hoe je jouw boodschap zo helder mogelijk op je nieuwe site krijgt.

 

Op basis van jouw wensen en wat eerste content maken wij een opzet voor de website. Zie dit als een soort digitale schets waarbij je al snel ziet wat het kan worden zodat je precies weet wat je krijgt. We wisselen ideeën uit en maken een afspraak om het opzetje samen te bekijken. Pas als jij het een goed startpunt vindt, bevestig je de opdracht en gaan wij echt aan de slag.

Jij levert ons het materiaal aan en wij maken de website. Natuurlijk denken we ook mee in teksten en wat het beste werkt online. Meestal hebben we na één of twee gesprekken de site rond en kan die online. Wij verzorgen alles, van het domein koppelen tot de mailbox. Geen technisch gedoe en wij zijn pas klaar als je geen vragen meer hebt.

Prijs:
€ 1350

Bespoke Plus

plus

Geavanceerd design en technische mogelijkheden

Je bent op zoek naar meer dan alleen een website. Je wilt bijvoorbeeld iets verkopen of cursussen geven via je website. Dit is allemaal mogelijk, maar vergt net wat meer dan alleen "standaard" webdesign.

Bij uitgebreidere wensen zitten technische uitdagingen en moeten een aantal zaken vooraf besloten worden. Hoe ga je het bijvoorbeeld administratief achter de schermen regelen en welke software wil je gebruiken? Van betaalbewerkers tot Btw tarieven en factuurinstellingen voor de administratie; er valt met een webshop nog best wat te regelen voordat je live kan. Wij kunnen je vertellen wat online goed werkt voor je bezoeker maar ook voor jou als ondernemer en doen dat stap voor stap.

Wix heeft betaalmethodes voor iDeal, Apple Pay, Creditcards ect, maar soms is het slim om 3e partijen te koppelen zoals Plug&Pay, Shopify, Event-Brite of Kajabi. Bedrijven waar je door simpelweg een account aan te maken een compleet betaalsysteem of cursusplatform krijgt dat gekoppeld kan worden met je Wix-site. Het kan allemaal.

Vanaf:

€ 1950

bottom of page