Pakketten & Prijzen

TEMPLATE

Je bent een (beginnende) ondernemer en je hebt zelf al een aantal sites proberen te maken. Misschien al zelfs in Wix? Of zit je al dagen ruzie te maken met Wordpress? Je vindt het leuk om zelf met je site bezig te gaan maar je hebt een goede kickstart nodig. Kies dan voor Bespoke Template.

meest gekozen pakket

meest gekozen

DESIGN

Je begint een nieuw bedrijf of je bestaande site is echt niet meer van deze tijd. Je wilt een nieuwe, moderne en volledig op maat ontworpen website met eigen huisstijl en alle functies zoals een premium mailbox, Google Analytics en volledig SEO geoptimaliseerd.

PLUS

Je hebt speciale wensen die niet passen op een eenvoudige website. Er zit een bijvoorbeeld verschil tussen een website, en een webshop. Wij denken graag creatief mee, linken naar 3e partijen en regelen het volledige plaatje van site tot backoffice voor jouw bedrijf.

Bespoke Template

Snel online met een gepersonaliseerd template

Alles begint met een leuk gesprek. Wij willen jou en je onderneming even leren kennen. Wat voor soort site vind je mooi? Op basis van jouw wensen, kiezen wij 5 templates van Wix zelf die hierop aansluiten. Jij kunt het template die je het meeste aanspreekt kiezen als startpunt.

 

Wij verwerken jouw huisstijl, kleuren, teksten en foto’s en stellen alles zo in dat je website live kan. het enige wat jij hoeft te doen is de informatie up-to-date houden in het makkelijk te begrijpen Wix systeem.

 

Mocht je grote wijzigingen door willen voeren waar je zelf niet uit komt? Geen paniek, Bespoke Media is altijd dichtbij. Stuur ons een appje of mailtje en voor een uurtarief van € 65,- voeren wij deze wijzigingen door. 

Prijs:

€ 750

 

Design

 

Standaard pakket voor een volledige website

We maken kennis om jou en je onderneming te leren kennen. Als ondernemers snappen we dat je wat te verkopen hebt en denken graag mee hoe je jouw boodschap zo helder mogelijk op je nieuwe site krijgt.

 

Op basis van jouw wensen, maken wij een opzet voor de website, zie dit als een soort digitale schets. We maken een afspraak om het opzetje samen te bekijken. Is dit een goed startpunt voor je? Dan bevestig je de opdracht en gaan wij echt aan de slag!

Niks ligt vast en alles kan. Jij levert ons het materiaal aan en wij maken de website. Meestal hebben we na één of twee gesprekken de site rond en kan die online. Wij verzorgen alles, van het domein koppelen tot de mailbox.

Prijs:

€ 1250

Plus

 

Geavanceerd design en technische mogelijkheden

Je bent op zoek naar meer dan alleen een website. Je wilt iets verkopen of cursussen geven via je website. Dit is allemaal mogelijk, maar vergt net wat meer dan alleen webdesign. Voor deze ondernemers hebben wij Bespoke Plus in het leven geroepen.

Bij dit pakket zitten technische uitdagingen en moeten een aantal zaken vooraf besloten worden. Hoe ga je het achter de schermen regelen en welke software wil je gebruiken? Wij kunnen je vertellen wat online goed werkt voor je bezoeker maar ook voor jou als ondernemer.

Meestal is het slim om 3e partijen te koppelen zoals Plug&Pay, Shopify, Event-Brite of Kajabi. Bedrijven waar je door simpelweg een account aan te maken een compleet betaalsysteem of cursusplatform krijgt dat gekoppeld kan worden met je site.

Vanaf:

€ 1950