top of page

Google Workspace. Zakelijk online zoals het hoort in 2024.

Google Workspace

Bij Bespoke Media kan je voor €6 excl. btw per maand een Google Workspace account krijgen met een zakelijk emailadres. Hierbij zit 30 GB aan cloudopslag, mogelijkheden voor het delen van bestanden binnen je team en een gedeelde zakelijke agenda. Daarnaast heb je dag en nacht ondersteuning van Google.

Stel je account in net zoals je gewend bent van een privé Gmail adres op al je apparaten en eventueel voor je team. Je kunt als eigenaar bijvoorbeeld zelf info@jouwbedrijf.nl beheren en voor je team kies je voor een aparte inbox team@jouwbedrijf.nl.

G-Suite Mailbox bij Bespoke Media
Google Drive
GSuite Email Bespoke Media.png

Vertrouwd werken

Je kunt 24 uur per dag rekenen op de betrouwbare servers van Google voor je email. Dankzij de spamfilters blijft je inbox vrij van ongewenste berichten en worden je bedrijfsgegevens beschermd met automatische back-ups.

Dit ga je merken als je nu een zakelijk adres hebt en last hebt van een overvolle inbox of mails die in spamboxen van klanten verdwijnen.

 

G-Suite is een moderne upgrade van je online werkomgeving waarbij je bereikbaar blijft via hetzelfde adres, maar dan met andere, betere servers.

Veel gestelde vragen over Google Workspace

FAQ

Kan een gebruiker meerdere e-mailadressen hebben?

Ja! Per gebruiker kan je meerdere e-mailadressen gebruiken  door aliassen aan te maken. Je kunt maximaal 30 aliassen toevoegen voor elke gebruiker. Denk dan aan adressen zoals @voornaam @sales @facturen. Deze adressen kan je gebruiken om mails op te ontvangen en te verzenden, maar komen binnen in dezelfde mailbox.

Hoe werkt dat samenwerken tussen gebruikers?

Als je kiest om meerdere gebruikers aan te maken binnen je bedrijf kan je bestanden, contacten en bijvoorbeeld een agenda delen met je team. Dit klinkt allemaal heel ingewikkeld maar via de apps die je waarschijnlijk nu al gebruikt is dit heel gemakkelijk. Bespoke Media helpt bij het instellen en daarna gaat het vanzelf!

Kunnen mijn mails overgezet worden naar Google Workspace?

Dit kan zeker! Bij het overzetten regelen wij dit voor je. Wij trekken na een back-up de stekker uit je oude mailbox en stellen de nieuwe mailbox voor je in. Wij importeren daarna de mails in je nieuwe inbox en je kan aan de slag. Voor je contacten verandert er niks, voor jou en je bedrijf is het een wereld van verschil!

Mijn email is nu gratis, waarom zou ik gaan betalen voor mijn mailbox?

Google biedt de kwaliteit die wij onze klanten willen geven. De kwaliteit van de spamfilters en mailservers is ongeëvenaard en je krijgt 30GB aan opslagruimte. Wij adviseren ondernemers vaak om maar 1 of 2 inboxen af te nemen en helpen daarna met het slim instellen van emailfilters, labels en aliassen voor je hele bedrijf.

bottom of page