top of page

Bespoke Servicepakket in een paar stappen

De start

Een website is nooit af en wij raden aan altijd te blijven werken aan je site. Voor ondernemers die daar zelf geen zin of tijd voor hebben hebben wij het Bespoke Servicepakket.

 

Wij leveren de website dan niet als product af en wensen je er verder veel succes mee, maar zijn op de achtergrond bijdrager zodat jij je er niet mee bezig hoeft te houden. Geen inlogcodes, geen wachtwoorden, geen zorgen over verouderde diensten, prijzen of openingstijden op je site.

Ondernemen stopt nooit, dus werk jij 's avonds of in het weekend dan doen wij hetzelfde. Wij begrijpen dat er soms even wat extra's moet gebeuren. Geen probleem, stuur het op, wij regelen het wel!

Yara Dragt - Bespoke Media
Legend.png

Hoe werkt het?

Het traject start door een websitepakket bij ons te kiezen, of door je eigen website bestaande website te laten updaten door ons. Zo staat er nooit meer wat scheef en werkt alles zoals je dat verwacht op een moderne site.

Nieuwe foto's of een tijdelijke actie? Stuur ons een mailtje en het staat op je site. Wij voeren de veranderingen door die belangrijk zijn voor jouw onderneming. Veranderende openingstijden, nieuwe diensten, of prijsverhogingen? Laat ons het weten en wij passen het binnen 24 uur aan zodat alles up to date blijft voor je bezoekers.

Vindt je het belangrijk om rond de feestdagen je site een iets andere look te geven die past bij het seizoen? Laat het ons weten en wij passen je website tijdelijk subtiel aan voor deze tijd van het jaar. Extra leuk voor met pasen of kerst!

Kosten

Wij nemen dus alle "standaard" taken over die horen bij het bijhouden van een website. Alle administratie van de website en de domeinnaam staat op jouw naam, maar voor het servicepakket betaal je ons €37,50 per maand. Daarvoor krijg je:

Onbeperkt updaten van je site. (Fair use)

Aangepast design voor feestdagen. (naar wens)

Persoonlijke hulp met Google Workspace.

Dit is geen abonnement en je zit dus ook nergens aan vast. Per kwartaal factureren wij het servicepakket vooruit. Heb je ons niet meer nodig? Dat krijg je vanaf het volgende kwartaal geen facturen meer van ons.

Website door bespoke media
bottom of page