Een Bespoke logo in

 stappen

Voor een vaste prijs van €169,-

- Een gepersonaliseerd design

- Drie logo voorstellen waar je uit kunt kiezen

- Eerste versie binnen 5 werkdagen

- Je krijgt het logo met een witte, zwarte & transparante achtergrond

Logo aanvragen

Om het ontwerp te kunnen maken, vragen wij bij de aanvraag van het logo om de volgende informatie mee te sturen:

- De tekst/icoontjes op het logo

- De gewenste kleur van het logo

- Eventueel het lettertype wat aansluit op jouw huisstijl

- 3 voorbeelden van logo's die je mooi vindt

- Bij elk logo een korte beschrijving van wat je er mooi aan vindt.

Als wij dit hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag. 

Levering van ontwerp

Binnen 5 werkdagen ontvang je 3 verschillende designs van het logo. Je kunt vervolgens kiezen welke het meeste aanspreekt. 

Feedback ronde

Op het gekozen logo kun je feedback geven. Zo kan het zijn dat je de kleur of het lettertype anders wilt. Dit passen wij kosteloos aan. Mocht je je bedenken en een compleet ander logo willen, dan berekenen we hier een kleine meerprijs voor.

Definitief ontwerp

Uiteindelijk ontvang je het definitieve ontwerp en de bestanden die daarbij horen. Je krijgt het logo in hoge kwaliteit en in verschillende bestandsformaten. Ook krijg je het logo met een zwarte, witte en transparante achtergrond. 

mockuper.png

Maak het compleet!

Laat een website maken die aansluit op jouw logo.

Bespoke Design

Wat kun je verwachten?

Met Bespoke Design krijg je op een eigen account een volledig door ons ontworpen website. Na oplevering heb je zelf controle over je website. We stellen de mail voor je in en leggen de systemen persoonlijk uit via een training aan jou of aan je personeel. Denk hierbij aan de websitebouwer, hoe je reageert op bezoekers, maar ook je Google vermelding en Google Workspace. 

Wij maken de website voor een vaste prijs van €1250. Domein en hosting zijn voor eigen rekening en extra hulp  van Bespoke Media kost €45,- per uur. 

Bespoke Abonnement

Wat kun je verwachten?

Via ons slimme abonnement krijg je een website die volledig door ons is ontworpen en wordt bijgehouden. Alle betalingen lopen dan via Bespoke Media (domein, hosting, service) en wij beheren je site. Wij stellen de mailbox in en via het Bespoke servicepakket staan wij zolang je klant bij ons bent voor je klaar. Voor nieuwe content of updates. Nooit per uur, maar onbeperkt!

 

Vaste prijzen voor een one-page van €500. Voor een grotere MKB-site €900. Daarnaast betaal je per maand €19 of €34 voor het domein, de hosting en onze service.