Bespoke Design in

 stappen

De Start

Wat heb je nu al online staan en waar wil je graag naartoe? Vertel ons al je wensen en wij zorgen dat het technisch haalbaar is.

 

De eenmalige kosten betaal je om de website te laten maken en geen euro meer. Geen gestapeld met kosten op offertes met een "vanafprijs" die later in het traject ineens het dubbele wordt. Bij ons betaal je niet per pagina of foto, maar gewoon een vaste lage prijs voor de hele site.

Je stuurt ons per WeTransfer een pakket met tekst, ideeën, kleuren en foto's en wij gaan voor je aan de slag. Zo krijg je met je eigen materiaal al snel een idee wat we voor jou kunnen betekenen. Dit is gratis en nog steeds vrijblijvend.

 

Ben je enthousiast geworden dan maken we de samenwerking officieel en gaan we echt aan de slag met nieuwe content.​

Het ontwerp

De meeste bezoekers zullen je website in 2020 op een mobiel apparaat bekijken. Wij ontwerpen de mobiele website los van de desktopversie. Zo krijg je een website speciaal gemaakt voor een mobiel apparaat die werkt zoals een app. 

 

Geen gepriegel meer op een iPhone en klanten die wegklikken omdat het niet goed werkt. Elk onderdeel van de website wordt opnieuw geschaald hoe die het beste uit komt op het kleine scherm van een smartphone.

Wij zijn ook ondernemer en snappen dat je een product te verkopen hebt en passen daar het ontwerp op aan. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed online gevonden wordt, social media integratie en duidelijke foto's van jouw bedrijf, product of team.

Oplevering

Een website is nooit af en wij stimuleren je om altijd te blijven werken aan je website. Met veel systemen is dat een enorm gedoe: Inlogcodes, 3rd party-widgets die niet mee werken en verspringende onderdelen. Kortom: Ruzie met de dingen.

Wij werken met het makkelijk toegankelijke platform van Wix. Hier bewerk je een website zoals een Word document en wij geven je een korte training hoe je dit zelf slim doet. Tekst, kleuren en nieuwe foto's, dit kan je allemaal zelf!

Toch meer hulp nodig? Schakel Bespoke Media in voor een vast tarief van €45,-. Wij zijn Wix Experts en helpen je snel verder. 

Kies Bespoke Design

Eenmalig:

€1250

Per maand:

€0

Bespoke Media

8022 CK, Zwolle

Nederland

KvK: 74110470

Algemene Voorwaarden & Privacy | Al onze prijzen zijn exclusief btw