Bespoke Design in

 stappen

De Start

Wat heb je nu al online staan en waar wil je graag naartoe? Vertel ons al je wensen en wij zorgen dat het technisch haalbaar is. Bij ons betaal je niet per pagina of foto, maar gewoon eenmalig een vaste prijs voor de hele site.

 

Dit betaal je om de website te laten maken en geen euro meer. Geen gestapeld met kosten op offertes met een "vanafprijs" die later in het traject ineens het dubbele wordt.

 

We gaan samen met jou aan de slag met de inhoud van de website. Jij kan namelijk zelf het beste het verhaal van jouw bedrijf overbrengen op de bezoeker. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het pakkend op de website komt te staan.

Het ontwerp

De meeste bezoekers zullen je website in 2020 op een mobiel apparaat bekijken. Wij ontwerpen de mobiele website los van de desktopversie. Zo krijg je een website speciaal gemaakt voor een mobiel apparaat die werkt zoals een app. 

 

Geen gepriegel meer op een iPhone en klanten die wegklikken omdat de site niet werkt. Elk onderdeel van de website wordt opnieuw geschaald hoe die het beste uit komt op het kleinere scherm van een smartphone.

Wij zijn ook ondernemer en snappen dat je een product te verkopen hebt. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed online gevonden wordt, social media integratie en duidelijke foto's van jouw bedrijf, product of team.

Oplevering

Een website is nooit af en wij stimuleren je om altijd te blijven werken aan je website. Vaak dat een enorm gedoe: Inlogcodes, allerlei widgets die niet mee werken en verspringende onderdelen. Kortom: Ruzie met de dingen.

Wij werken met het makkelijk toegankelijke platform van Wix. Hier bewerk je een website net zo makkelijk als een Word document en wij geven je een training hoe je dit zelf slim doet. Tekst, kleuren en nieuwe foto's, dit kan je allemaal zelf!

Toch meer hulp nodig? Schakel Bespoke Media in voor een vast tarief van €45 per uur. Wij zijn Wix Partner en helpen je snel verder, wat het probleem ook is.

Kies Bespoke Design

Wat kun je verwachten?

- Een nieuwe website op maat ontworpen.

- Domein & hosting via eigen account en rekening

- Zakelijke mailbox van Google G-Suite via eigen account

- Persoonlijke WIX & Google G-Suite training

Extra's

- Service aan alle geleverde diensten.

Eenmalig:

€1250

Per maand:

€0

Bespoke Media

8022 CK, Zwolle

Kvk: 74110470

Btw: NL859776128B01

  • Instagram Bespoke Media
  • LinkedIn

Algemene Voorwaarden & Privacy | Al onze prijzen zijn exclusief btw

Wij zijn Wix Partner!

Onze Google reviews!

Google%20Reviews%20Bespoke%20Media_edite