Bespoke Abonnement in

 stappen

De Start

Wat heb je nu al online staan en waar wil je graag naartoe? Vertel ons al je wensen en wij zorgen dat het technisch haalbaar is.

 

Je kiest eerst welk pakket bij jouw onderneming past. De eenmalige kosten betaal je om de website te laten maken en geen euro meer. Geen gestapeld met kosten op offertes met een "vanafprijs" die later in het proces ineens het dubbele wordt. Bij ons betaal je niet per pagina of foto, maar gewoon een vaste prijs.

Wij gaan voor je aan de slag en maken in no-time een opzetje voor de nieuwe site. Met wat kleuren en foto's krijg je snel een idee wat we voor jou onderneming kunnen betekenen. Dit is gratis en nog steeds vrijblijvend. Ben je enthousiast geworden dan maken we de samenwerking rond en gaan we echt aan de slag met nieuwe content.

Master in Happiness website door Bespoke Media

Het ontwerp

​Wij richten ons bij het ontwerp op het verhaal van je bedrijf. Wat heb jij je bezoekers te vertellen en hoe komt dat verhaal het beste naar voren? Wij zijn ook ondernemer en snappen dat je een product te verkopen hebt en passen daar het ontwerp op aan.

De meeste bezoekers zullen je website in 2020 op een mobiel apparaat bekijken. Wij ontwerpen de mobiele website los van de desktopversie. Zo krijg je een website speciaal gemaakt voor een mobiel apparaat die werkt zoals een app. Geen gepriegel meer op een iPhone en klanten die wegklikken omdat het niet goed werkt op hun apparaat. Elk onderdeel van de website wordt opnieuw geschaald hoe die het beste uit komt op het kleinere scherm van een smartphone.

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed online gevonden wordt door zoekmachine geoptimaliseerde teksten. (SEO) Ook zorgen we voor de integratie van social media en het opzetten van de verbinding met Google diensten.

Premium service

Een website is nooit af en wij blijven altijd aan je website werken. Het updaten van de website, het monitoren van de analytics of persoonlijke hulp met de emailbox. Dit vinden wij heel normaal als je klant van ons bent. 

 

Wij leveren de website dus niet als product af en wensen je er verder veel succes mee. Wij houden hem in beheer zodat jij je er niet mee bezig hoeft te houden. Nieuwe foto's of een tijdelijke actie? Stuur ons een mailtje en het staat op je site. Wij voeren de veranderingen door die belangrijk zijn voor jouw onderneming.

Ondernemen stopt nooit. Werk jij 's avonds of in het weekend dan doen wij hetzelfde. Wij begrijpen dat er soms even wat extra's moet gebeuren. Geen probleem, wij regelen het wel!

Bespoke Media
 

Kies een pakket

Bespoke Start

Speciaal pakket voor de (startende) ZZP'er. Een gepersonaliseerde one-page website met lage maandelijkse kosten. Voor KvK inschrijvingen jonger dan 6 maanden is het mogelijk de eenmalige kosten te spreiden.

Eenmalig:

€500

Per maand:

€19*

Bespoke

Standaard pakket voor het MKB. Een volledig op maat gemaakte website, eigen huisstijl, SEO plan en social media. Op je website komt alles wat er op een moderne website hoort te staan en (vaak) nog meer als dat nodig is.

Eenmalig:

€900

Per maand:

€34*

*Het servicepakket is per kwartaal opzegbaar. Prijzen zijn exclusief btw. Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.