Bespoke Abonnement in een paar stappen

Ontwerp

Het traject start door een websitepakket bij ons te kiezen, of door je eigen website bestaande website te laten updaten.

 

 De eenmalige kosten betaal je om de website te laten maken en geen euro meer. Geen gestapeld met kosten op offertes met een "vanafprijs" die later in het proces ineens het dubbele wordt. Bij ons betaal je niet per pagina of foto, maar gewoon een vaste prijs.

Na afronding van dat project start het abonnement.

Master in Happiness website door Bespoke Media

Abonnement

Een website is nooit af en wij blijven altijd aan je website werken. Het updaten van de website, het monitoren van de analytics of persoonlijke hulp met de Google Workspace emailbox.

 

Wij leveren de website dus niet als product af en wensen je er verder veel succes mee. Wij houden hem in beheer zodat jij je er niet mee bezig hoeft te houden. Nieuwe foto's of een tijdelijke actie? Stuur ons een mailtje en het staat op je site. Wij voeren de veranderingen door die belangrijk zijn voor jouw onderneming.

Ondernemen stopt nooit. Werk jij 's avonds of in het weekend dan doen wij hetzelfde. Wij begrijpen dat er soms even wat extra's moet gebeuren. Geen probleem, wij regelen het wel!

Kosten

Alle administratie van de website en de domeinnaam staat op jouw naam en rekening. Voor het bijhouden betaal je ons €35,- per maand. Daarvoor krijg je:

Per kwartaal een overzicht van je bezoekers en herkomst. Daarvan krijg je een handig overzichtje per PDF in je mailbox. Zo hoef je zelf niet in Google Analytics te duiken en kan je je dienstverlening

*Het servicepakket is per kwartaal opzegbaar. Prijzen zijn exclusief btw. Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Bespoke Media